Menú d'eines

Cercador

17 de febrer de 2019


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Assignacions

 

Novetat: ampliació de peticions per a l’assignació d’ofici

L’assignació d’ofici està destinada als alumnes als quals no se’ls ha pogut assignar cap de les seves peticions de la sol·licitud de preinscripció i que demanen plaça:

  • al primer nivell del segon cicle de l’educació infantil (P3),
  • al primer nivell de l’educació secundària obligatòria, o
  • a la resta de nivells dels ensenyaments d’educació infantil, primària i ESO si han demanat expressament plaça d’ofici a la sol·licitud.

En aquests casos el Departament d’Ensenyament comunica a les famílies, per correu electrònic, que poden ampliar la seva sol·licitud incorporant fins a cinc noves peticions d’ofici, d’entre els centres que tinguin vacants després d’haver fet la primera fase de l’assignació.

Les famílies podran accedir a la sol·licitud per fer l’ampliació de les seves peticions, mitjançant un enllaç que trobaran en el correu electrònic on també podran consultar les vacants.

Tot i ser una gestió que les famílies poden fer íntegrament des de casa, cal que els centres els ofereixin el seu suport si així ho requereixen.  

 

Pas 1. Elaborar i difondre l’oferta final

Si el Departament ha comunicat canvis en l’assignació de llocs escolars del centre o hi ha canvis en la reserva de places, l’equip directiu ha de concretar l’oferta final. L’equip directiu ha de col·locar el document amb l’oferta final en els espais reservats del centre.

Recordeu d’enviar còpia d’aquesta informació a l’Ajuntament i a l’OME, si escau.

>> A l’aplicació GEDAC si és necessari fer una rectificació de la reserva de places, cal informar a la Inspecció perquè faci el canvi, accedint al menú Oferta > Revisió de la previsió. Podeu publicar el document de l’oferta, d’acord amb el calendari, que es pot imprimir des de l’aplicació accedint al menú Preinscripció - Publicacions > Publicació de l’oferta. 

 

Pas 2. Elaborar i publicar les llistes d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició, d’alumnes preinscrits al centre amb indicació de l'assignació i d’alumnes en llista d’espera

El personal de secretaria, amb la supervisió de l’equip directiu, obté la llista d’alumnes admesos al centre, la llista d’espera i, si escau, la llista d’alumnes preinscrits en el centre i assignats a un altre centre. Les llistes d’espera inclouen les sol·licituds que han demanat el centre en primer opció i també en opcions posteriors (sempre que no tinguin assignada una petició més prioritzada).

L’equip directiu del centre ha de col·locar aquestes llistes en els espais reservats de l’interior del centre.

 >> A l’aplicació GEDAC, heu de descarregar el PDF corresponents i imprimir-los.

 

Data d'actualització: 4 d'abril de 2018

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats