Menú d'eines

Cercador

17 de gener de 2020


 

 

  •  

Informació i eines per a la gestió dels centres

Avaluació diagnòstica de l'educació primària

Avaluació diagnòsticaAmb l'objectiu de proporcionar eines als centres per a l'exercici de la seva autonomia pedagògica, el Departament d'Ensenyament ha elaborat activitats d'avaluació diagnòstica per als alumnes de final de cicle inicial.

Aquestes activitats diagnòstiques tenen un format globalitzador que integra tots els àmbits a avaluar i que s'emmarca en el context de la realitat propera dels alumnes. Es plantegen activitats individuals i de grup i s'hi inclouen diferents instruments d'avaluació.

Del 13 al 31 de maig de 2019, el Departament ha previst dur a terme les activitats diagnòstiques en una mostra representativa de centres de diferents tipologies, prèviament seleccionats. Aquestes activitats aportaran informació sobre el procés d'assoliment de les competències dels alumnes de cicle inicial.

Les activitats diagnòstiques, les guies d'aplicació i reflexió corresponents i els resultats globals de la mostra estaran a disposició de tots els centres educatius i serviran de referent per a la resta de centres que vulguin aplicar les activitats.

 

Més informació

Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu

 

Data d'actualització: 25/04/2019

Avaluació diagnòstica

Menú d'ajuda

© Copyright Departament d'Ensenyament. Tots els drets reservats